Monday, 20 June 2011

duit duit !

hui , hari-hari ye aku update walaupun posting tak ada orang comment .. haha :)

sebenarnya sekarang ni aku patut ada dekat port ( pelabuhan klang ) . membe-membe pakat nak pergi sana makan sizzling :)

adoi , nampak bendanya kat atas ni , meleleh-leleh air liur .. ramai yang pergi .. sebenarnya , my mum dah bagi dah permision nak pergi sana . tapi , sara punya jiran merangkap BFF sara and classmate sara mak dia tak kasi , urm .. sara pun malas nak pergi .. 

sara tak pegi bukan sebab fara ( jiran tadi ) tuh pun  . tapi disebabkan lari baget .. adoi ! nak beli itu , beli ini , tapi duit tak da ! 26/6 nie nak pergi SACC mall pula . ada apa ? pesta buku ..nak beli novel lah apa lagi ..


haa , ni novel yang sara nak beli sangat-sangat .. sara dah promise dengan penulis dia , yang nak beli novel dia ni kalau ada rezeki . adoi , minat gila lah sara dengan DHIYA ZAFIRA .. novel dia yang sara pernah baca , 
dengan 
 haha , semua novel pinjam .. err , alah ! tak apa . janji dah baca . peduli apa kan sapa punya .. haha , 


sabab tuh lah baget tak cukup .. haha , duit sara sekarang ada RM 15 ja .. adoi , sikit-sikit .. dah lah na pegi port tuhh , banyak duit kena guna ;
TAMBANG BAS ( pergi & balik ) = RM 2 .
SIZZLING ( sehidang ) = RM 5 .
AIR ( segelas ) = RM 2 . 

hadiah birthday membe bulan 6 tuh pun tak bagi lagi . nak bagi macam mana ? bukak purse ja keluar kupu-kupu .. haha :) membe bulan julai ? adoi ! botak kelapa aku karang . nieh , BFF aku si AINA FARHA ni , suruh pulak aku belanja dia KFC . 

dia nak pergi sana tuh , atuk dia ada kat sana lah kot .. haha :) 

p/s ; tangan belah kiri owner sakit . tadi kena cucuk dengan jarum .. haha , lenguh lah ! muka ketat ja .
; sorry lah sebab kejap guna aku , kejap guna sara . ORANG TAK TETAP PENDIRIAN bak kata ustazah !

sayangg korang yang baca <3<3

2 comments:

Piasara said...

"ngehngeh,,mak tiri ko dtg komen ni...adoii,budak2 la ni mcm2 la itu nak beli..ini nak beli..novel tu hat dok ada pon belambak dah habis bace lom..baca buku2 rujukan kan ker baguss.."

COCOmocho :) said...

buku rujukan mana ada orang baca waktu free-2 , bosan . itu sesuai nak uat ulangkaji jak .