Monday, 20 June 2011

duit duit !

hui , hari-hari ye aku update walaupun posting tak ada orang comment .. haha :)

sebenarnya sekarang ni aku patut ada dekat port ( pelabuhan klang ) . membe-membe pakat nak pergi sana makan sizzling :)

adoi , nampak bendanya kat atas ni , meleleh-leleh air liur .. ramai yang pergi .. sebenarnya , my mum dah bagi dah permision nak pergi sana . tapi , sara punya jiran merangkap BFF sara and classmate sara mak dia tak kasi , urm .. sara pun malas nak pergi .. 

sara tak pegi bukan sebab fara ( jiran tadi ) tuh pun  . tapi disebabkan lari baget .. adoi ! nak beli itu , beli ini , tapi duit tak da ! 26/6 nie nak pergi SACC mall pula . ada apa ? pesta buku ..nak beli novel lah apa lagi ..


haa , ni novel yang sara nak beli sangat-sangat .. sara dah promise dengan penulis dia , yang nak beli novel dia ni kalau ada rezeki . adoi , minat gila lah sara dengan DHIYA ZAFIRA .. novel dia yang sara pernah baca , 
dengan 
 haha , semua novel pinjam .. err , alah ! tak apa . janji dah baca . peduli apa kan sapa punya .. haha , 


sabab tuh lah baget tak cukup .. haha , duit sara sekarang ada RM 15 ja .. adoi , sikit-sikit .. dah lah na pegi port tuhh , banyak duit kena guna ;
TAMBANG BAS ( pergi & balik ) = RM 2 .
SIZZLING ( sehidang ) = RM 5 .
AIR ( segelas ) = RM 2 . 

hadiah birthday membe bulan 6 tuh pun tak bagi lagi . nak bagi macam mana ? bukak purse ja keluar kupu-kupu .. haha :) membe bulan julai ? adoi ! botak kelapa aku karang . nieh , BFF aku si AINA FARHA ni , suruh pulak aku belanja dia KFC . 

dia nak pergi sana tuh , atuk dia ada kat sana lah kot .. haha :) 

p/s ; tangan belah kiri owner sakit . tadi kena cucuk dengan jarum .. haha , lenguh lah ! muka ketat ja .
; sorry lah sebab kejap guna aku , kejap guna sara . ORANG TAK TETAP PENDIRIAN bak kata ustazah !

sayangg korang yang baca <3<3