Saturday, 18 June 2011

post kedua untuk hari yang pertama :)

27/9/2011 ; BIRTHDAY owner's yang ke lima belas tahun ..
4/10/2011 ; PMR 2011 bagi semua pelajar tingkatan 3 di seluruh Malaysia ..
11/10/2011 ; PMR 2011 tamat dan melabuh tirai ..
18/6/2011 ; dengan keadaan mengantuk dan tersengguksengguk depan PC tercinta sara post entry nieh .. siang tadi ta tidur . so , sara ngantuk sangat . tapi , sara tetap gagahkan juga mata nie untuk terus celik dan berjaga demi blog yang baru direka ini ! yeah !

PMR , ingad senang ka ? aihh , sara tak cakap pun PMR susah .. bagi sara , middle . tengahtengah . tagged ? mesti lha higger .. tapi ta confident pulak boleh dapat ke tidak . setakat nie sara memang tagged ;
mathematics :)
bahasa melayu :)
agama islam :)
science :)
sejarah :)

so , apa yang tak ada ?
english !
geografi !
kemahiran hidup ( kemahiran teknikal ) !

tapi , tak apa ! sara akan berusaha sedaya upaya ! sara akan pastikan trial nanti , just A's and B's :)
nieh anganangan sebelum PMR .. banyak lagi sebenarnya anganangan tuh .. kononnya nak online sepanjang masa lha , merayap ngan membemembe keluar tengok cinema lah , nak stay kampung sepanjang cuti lah .. tapi fact nya , sara cam bukan budak nak amik PMR pulak .. haha , ta da ciriciri langsung :)

setakat ini saja , terima kasih :)
sayang korang yang baca !