Friday, 24 June 2011

surat , surat !

kehadapan pembaca tercinta ,

tujuan sara tulis post ini adalah untuk menceritakan serba sedikit tentang kehidupan sara . terlebih dahulu , sara ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca post sara . sara adalah budak blogger baru . baru ja buat blog ini 18/6/2011 yang lepas . jadi , tolong bagi kerjasama . sara masih baru . masih terkontang-kanting mencari hala tuju . hala tuju dalam dunia blog ! buktinya , follower sara masih lagi sikit . untuk pengetahuan pembaca , sara pernah membuat blog satu masa dahulu , tetapi accountnya telah dimansuhkan .


     sara tidak mengharapkan apa-apa . cuma , rajin-rajin lah menegur sraa di sini . tidak rugi sekiranya kita saling berkenal-kenalan dan menjalinkan hubungan persahabatan yang erat . okay , sebenarnya sara ingin menceritakan tentang HARI TERBUKA yang berlansung di SMK Bandar Baru Sultan Sulaiman pada 24 June 2011 ini . sara telah mendapat nombor ke-8 dari 34 orang didalam kelas 3 Anggerik . result sara terlalu teruk ! banyak comment yang telah dikemukakan oleh guru yang bertugas mengendalikan hari terbuka tersebut si kelas sara iaitu PN RAZILA aka ENGLISH teacher 3 A . 

sampai disini saja post sara untuk hari ini , semoga kita dapat bertemu kembali .



p/s : ada rupa macam tulis surat KARANGAN TIDAK RASMI tak ? sara saja ja . inikan laman surat versi teknologi dan maklumat . haha ;)

<3 sayang korang yang baca .

3 comments:

Green Apple said...

agak berbudi bahasa....
no 8 tu ok la... usaha lagi...

Piasara said...

"yer...macam green apple kata tu no 8 is ok..nat bad la kan..tapi bln lps dpt no 1.Nampaknya kat sini jelas ada kemerosotan yang teruk!Usaha lebih dapat lebih...usaha kurang dpt pun cukup makan je lah.."

COCOmocho :) said...

terima kasih ;)