Sunday, 31 July 2011

ramadhan kembali lagi ;)

 dah , jom TERAWIH !




tak sabar tunggu 30/8 ..



RAYA AIDULFITRI lah .



tapi sebelum tuh , kita kena jalani bulan puasa ,



dengan penuh keinsafan ;)



salam ramadhan al-mubarak ,



dari ,



SARAH SYAUQINA SUKRI <3<3

Saturday, 23 July 2011

school trip ;)

agak lama juga la kan sara tak post  . NOTHING !!

so , bejumpa lagi kita dengan entry sara ke PUTRAJAYA ;)


as u can see , tuh masjid putrajaya . gambar macam lari kan ? haha . captured in bus ! so ?

 ni situation dalam bus . erma was standing there in front of syazwani . and there were elisa and fatin .
 ini bus yang sara naik dengan membe2 pergi PURTAJAYA .. paling kiri ialah Faradiyana , Rif'ah , and Adila .

kitorang gerak dari skolah dalam pukul lapan . hari tuh hari isnin . so , kitorang terlepas dari assembly lah . haha ;) itu tak apa lagi . at lease sara BEBAS dari belajar subject SENI !

itu 3 serangkai . haha . semua best buddies sara ;) paling kanan Aina , Hafeera and yang kuning tuhh Farhana . she's not librarian ! dia pengawas .
paling kiri Syazwani . and than Rif'ah . tapi kitorang panggil PEAH ja . hehe . paling kanan Alia . hehe . dia suka tanya kad orang yang lalu depan dia , SAYA CANTIK TAK ? even orang tuh cikgu sekali pun . haha . macam biasa lah , orang mesti jawab cantik kan ? haha . bangga lah dy .

Intan . ketua kelas 3 anggerik . 

yang lelaki dok bediri sorang2 kad situ tuh namanya Hisyam . and those are my friend . ada Farra , Aina , Syazwani , Fara , Fatin , Adila , Rif'ah , Amirah , Alia . ini dekat rumah utama perdana menteri MALAYSIA 
girls 3 ANGGERIK ;) love u lahh !

sekarang , kita ke muzium .. apa tah nama muzium nieh . lupa pulak . haha . itu Fara n Rif'ah . 
Aina dan Farra . don't be mistaken haa ! FARA and FARRA not a same person ! itu ialah memerang . berdasarkan info yng sara dapat , semua haiwan yng ada dalam muzium nie adalah asli . means di awet lah ! haha .
geng canon .. haha . tak termasuk Azzira .
hehe . the guy is Hafiz . and the girl is Alia . haha , classmate sara .
Amirah , Adila , Faradiyana , Alia !
nieh nak cerita kejap . haha , sara nak buad pengakuan . ini first time sara tengok benda nieh depan mata . haha . selama ni tau bendanya dalam game beger shop ja . haha . actually sara tau bendanya . atpi tak tau nama . membe2 semua gelak sakan lah . haha ;)
depan sekali namanya Adila . dy bagi sara makan satu wefel dy . perisa pinut cholate . hehe . Aina pulak belanja sara wefel pinut . whole circle . haha . sayang korang lah !

nie dekat tasik . dekat taman botanik . hehe . captured by BFF , fatin hidayah . haha .

enjoyed during the day . sara akan rindukan sgalanya . memories between us friends !

p/s : sara ada linkkan blog membe2 sara di tulisan berwarna lain dari hitam . haha , kepada my uncle , semoga cepat keluar dari wad !

Saturday, 9 July 2011

item berfokus ;)

ehem-ehem !

lama sara tak publish post kan ? MISS me ? i miss you too . haha . so , topic kita hari ini adalah ....




jeng-jeng-jeng .


*gambar diatas bukan situasi kad sekolah sara . sara CURI kad google . hehe .

PEPERIKSAAN !

sara dah na periksa . kurang dari 100 hari lagi . isnin nieh (lusa) sara ada ITEM BERFOKUS 2 . ini ujian selaras untuk satu daerah . lagi pun PMR kan dah nak dekat . thats why blogger ini MENYEPI . sara rasa tak da sapa yng mengikuti perkembangan sara dari semasa ke semasa . jadi , pasti korang tak rasa apa pun bila sara lama tak da kad alam maya nieh . *tahan sebak .

seperti yang telah dimaklumkan pada post sebelum ini , sara tagged subject apa ja . haha , tapi doa-2 kan lah yew . 
Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Bila bertalu rentak di kalbu
Hasrat yang tersirat semakin ku buru
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda
lagu MOTIVATION . selalu melalak lagu nieh dalam kelas ..