Saturday, 23 July 2011

school trip ;)

agak lama juga la kan sara tak post  . NOTHING !!

so , bejumpa lagi kita dengan entry sara ke PUTRAJAYA ;)


as u can see , tuh masjid putrajaya . gambar macam lari kan ? haha . captured in bus ! so ?

 ni situation dalam bus . erma was standing there in front of syazwani . and there were elisa and fatin .
 ini bus yang sara naik dengan membe2 pergi PURTAJAYA .. paling kiri ialah Faradiyana , Rif'ah , and Adila .

kitorang gerak dari skolah dalam pukul lapan . hari tuh hari isnin . so , kitorang terlepas dari assembly lah . haha ;) itu tak apa lagi . at lease sara BEBAS dari belajar subject SENI !

itu 3 serangkai . haha . semua best buddies sara ;) paling kanan Aina , Hafeera and yang kuning tuhh Farhana . she's not librarian ! dia pengawas .
paling kiri Syazwani . and than Rif'ah . tapi kitorang panggil PEAH ja . hehe . paling kanan Alia . hehe . dia suka tanya kad orang yang lalu depan dia , SAYA CANTIK TAK ? even orang tuh cikgu sekali pun . haha . macam biasa lah , orang mesti jawab cantik kan ? haha . bangga lah dy .

Intan . ketua kelas 3 anggerik . 

yang lelaki dok bediri sorang2 kad situ tuh namanya Hisyam . and those are my friend . ada Farra , Aina , Syazwani , Fara , Fatin , Adila , Rif'ah , Amirah , Alia . ini dekat rumah utama perdana menteri MALAYSIA 
girls 3 ANGGERIK ;) love u lahh !

sekarang , kita ke muzium .. apa tah nama muzium nieh . lupa pulak . haha . itu Fara n Rif'ah . 
Aina dan Farra . don't be mistaken haa ! FARA and FARRA not a same person ! itu ialah memerang . berdasarkan info yng sara dapat , semua haiwan yng ada dalam muzium nie adalah asli . means di awet lah ! haha .
geng canon .. haha . tak termasuk Azzira .
hehe . the guy is Hafiz . and the girl is Alia . haha , classmate sara .
Amirah , Adila , Faradiyana , Alia !
nieh nak cerita kejap . haha , sara nak buad pengakuan . ini first time sara tengok benda nieh depan mata . haha . selama ni tau bendanya dalam game beger shop ja . haha . actually sara tau bendanya . atpi tak tau nama . membe2 semua gelak sakan lah . haha ;)
depan sekali namanya Adila . dy bagi sara makan satu wefel dy . perisa pinut cholate . hehe . Aina pulak belanja sara wefel pinut . whole circle . haha . sayang korang lah !

nie dekat tasik . dekat taman botanik . hehe . captured by BFF , fatin hidayah . haha .

enjoyed during the day . sara akan rindukan sgalanya . memories between us friends !

p/s : sara ada linkkan blog membe2 sara di tulisan berwarna lain dari hitam . haha , kepada my uncle , semoga cepat keluar dari wad !