Saturday, 9 July 2011

item berfokus ;)

ehem-ehem !

lama sara tak publish post kan ? MISS me ? i miss you too . haha . so , topic kita hari ini adalah ....




jeng-jeng-jeng .


*gambar diatas bukan situasi kad sekolah sara . sara CURI kad google . hehe .

PEPERIKSAAN !

sara dah na periksa . kurang dari 100 hari lagi . isnin nieh (lusa) sara ada ITEM BERFOKUS 2 . ini ujian selaras untuk satu daerah . lagi pun PMR kan dah nak dekat . thats why blogger ini MENYEPI . sara rasa tak da sapa yng mengikuti perkembangan sara dari semasa ke semasa . jadi , pasti korang tak rasa apa pun bila sara lama tak da kad alam maya nieh . *tahan sebak .

seperti yang telah dimaklumkan pada post sebelum ini , sara tagged subject apa ja . haha , tapi doa-2 kan lah yew . 
Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Bila bertalu rentak di kalbu
Hasrat yang tersirat semakin ku buru
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda
lagu MOTIVATION . selalu melalak lagu nieh dalam kelas .. 

No comments: