Saturday, 20 August 2011

old friend ( full version )



kau beat ngan aku nak fight trial . kau tak tau btapa ramai aku beat ngan orang . aduhh ! parah shit aku .

BAHASA MELAYU : 
aku dah kantoi douh ! memang sengal gila lah aku , ringkasan aku salah buat !
aku pikir summary english , aku buat 66 pekataan ja . adoii , macam mana nieh ?
tuh da dikira terlalu sikit . err , kenapa aku bole terpikir tuh summary !!

SAINS :
aku taget gila !
cek jawapan dengan membe , aku banyak betul . dengan membe kelas aku , aku bole menang lah kod .
dengan kau ?
aduhh , takod lah .

SEJARAH :
kau tau betapa stress aku jawab . 
err , macam nak nanges bila hbis exam dapat tau jawapan aku buat salah .
kau tau tak aku taget A ?
penat ja aku study . sejak jawab paper sejarah ,
mood aku nak study hilang !!

MATHEMATICS :
dalam kelas aku selalu the higher !
dengar kau kata kau selalu dapat A , 
kecut shit aku .
tapi tak pa ,
tunggu paper nya nanti .

KEMAHIRAN HIDUP :
kau terel bab enjen ? err , aku bole kena heart attack !
khb aku selalu dapat C .
cuma exam july hari tuh ja dapat B ..
kesian aku .

AGAMA :
broo ! kali nieh aku cam tak leh taget ja subject nieh .
adoii , ye lah , ustazah aku tak nak g tau apa yng masuk .
tapi , tak pa . sebab PMR nanti pun , tak da sapa bagi tau .

GEOGRAFI :
aku tau kita sama-sama lemah .
aku paling tension bab sumber .
sumber sana , sumber sini .
payah aku nak hafal .
arghh ! surender ~

ENGLISH :
aku risau sangat nieh kalau summary aku .
aku takod aku tertukar ngan ringkasan aku .
parah lah nanti kalau aku uat 80 words .
nak nya kena sembelih ngan teacher aku .
haha ;)


so , aku tak sure lah aku bule kalah kan kau . errr , takut btul aku .
dengar pulak kau kata kau asyik study ja .
ishh , aku dah lah study ikot mood .
kau ? err , tabik shit kau !

___________________________________________________________________________



jangan marah aku kalau aku kata aku jadi stalker .
hehe .
macam-macam aku tengok .

walau pun kau kawan petama aku kenal ,
dan kau kawan sepermainan aku kecik-kicik dulu ,
tapi perasaan segan dalam diri aku masih ada .
segan nak tegur kau !
segan nak sembang ngan kau !
segan lah .

err ,
aku tak tulis nama kau kad senarai BFF aku tuh sebab kan aku tulis kad atas tuhh 

ANTARA BFF SARA SEKARANG .

so , nama kau tak da lah .
eii , nak tulis nama kau pun sebenarnya aku segan . haha ;)
tapi ,
kan aku ada tulis kad bawah tuh , 
aku harap kau buleh jadi BFF aku .

tapi tak pa .
kau dah aku anggap BFF aku dah .
walau pun bukan secara rasmi .
siap penyampaian hadiah kew , sijil ka .
tak dak lah ..
tapi , 
aku dah tukar nama kau dalam contax phone aku ,
nama kau ada perkataan BFF belakangnya .
haha , gila kan aku ?
haha . jangan nyesal jadi kawan aku .

tapi , apa-apa pun
kau bukan lagi memori lama ,
tapi kehidupan sekarang ,
no more old friend .
but best friend .

*saja nak tulis panjang-panjang*
harap kau appreciate essei aku . haha ;)

p/s : segala yang baik datang dari Allah , yang buruk datang dari aku . jangan marah aku kalau aku TERguris hati kau . haha ;)

notes untuk kau : jangan nak belagak poyo ngan aku ! err , menyampah lah .. haha . sorry banyak kacau kau dua tiga hari nieh .


<3<3sayang pada si pembaca . thanks spend u're time reading this thing .<3<3