Wednesday, 23 November 2011

cell phone

apaapa pun , mukadimah untuk entry nieh kena ada . hm , ASSALAMUALAIKUM :)
( cukup lah salam ja )

bila time cuticuti nieh , rasa bosan mula lah datang bertubi-tubi . haha , and sekarang bila aku dah menghadap komputer dan semangat nak berblogging dah menggunung tinggi , tapi idea aku kosong . aku tak tau apa yang aku nak muntahkan kad sini .

mungkin , aku boleh share something . here , aku punya phone sudah rosak ! tak boleh on langsung ! hm , bila dah rosak , means aku dah tak berkepit lah ngan phone aku . bila dah rosak tuh , mula lah aku nak heboh kad FB aku ( click sini ) . pikir punya pikir punya pikir , aku tak tau nak tulis apa kad status tuh . so , bila dah dapat idea tuh , aku tulis lha ----->


haha , yang mengelike nya sikit ja . nieh real one tau , bukan edit . aku bukan lha budah HOT ! so , tak da lha pengelike sampai ratusratus . sini aku nak kongsikan pendapat diorang tentang phone .



sebenarnya banyak lagi . tapi aku amik yang reply panjang-panjang ja . hm , yang jadi berjela-jela statusnya tuh sebab main reply-reply lha .. haha . hm , tengok ! ada lha aku dapat feedback dari membe FB . so , ramai yang kata phone sangat penting zaman sekarang . ia dah seperti satu keperluan asasi dah pada abad nieh . hm , kalau ikutkan keperluan seorang manusia hanya lah ;

- makanan
- minuman
- pakaian
- tempat tinggal

phone tuh cuma kehendak ja untuk mempamerkan kemewahan .  hm , mungkin yew . tak semua orang yang pakai phone itu dia kaya . sebab seorang pelajar darjah satu pun tak mustahil memiliki sebuah kan ? 

phone banyak function nya kan ? cumaa conclusion untuk cerita aku yang panjang lebar nieh , aku just nak cakap PHONE AKU DAH ROSAK ! aku just mengharapkan simpati sang BFF ja . - FATIN . dia rela hati nak bagi pinjam satu . ya lah , phonenya ada sampai 3 . kok ya pun ada pakwe , satu jew dah lha ten oii . haha , tak pa . berguna pada aku time-time nieh .

p/s ; hari nieh 24 ? arghhhh ! TWILIGHT dah keluar . ouhh my sweeties .. wait for me ya my ROBERT PATTINSON :)