Thursday, 22 December 2011

8A

tajuk kad atas tuhh ,
rasa-rasa tipu ka ?
betoi lha . haha :)

pagi tuhh , 
aku bukannya bersemangat nak g sekolah ,
aku tengok conan aku dulu .
tak leyh nak tinggal .
episode ran hilang ingatan .
haha , sweet cara sinichi luah perasaan 

pukul 11 baru aku pergi sekolah nak amik result .
pergi ngan my mummy . 
dah puas aku halang jangan ikod ,
mummy bertegas nak ikod jugak .
hm , pergi lha . sampai-sampai ,
aku gemuruh semacam ,
pahal pulak semua budak pandang aku nieh .
tetiba aku selisih ngan Fatin .
she's crying .
got 4A 4B , okey what .
" Sarah , kau 8a "

haa ? ya ka ?
terus berlari ke arah kaunter . ( tak tau apa namanya )
cikgu :)
panggil cikgu and senyum .
membe aku semua cakap 8A ,
Sarah , kamu ada hutang apa-apa tak ?
tak da ( kawan2 aku gak yang jawab )
then bila dapat result ,
ya Allah . 8A kau !
aku tak tau nak buat apa .
aku rasa macam fikiran aku dah melayang entah ke mana .
disebabkan cikgu Nik Hasnah yng sampaikan ,
aku terus salam and pluk cium beliau .

then mummy datang and peluk aku .
terlalu banyak yang diperkatakan .
yang aku ingat ,
" mummy akan tetap sayangg kakak even kakak tak dapat 8A . "
haha , kakak tak tau nak cakap apa mie ,
kak mampu kata ,
haa , yew ..
haha , mie , maaf , mummy bukan orang pertama yang berkongsi kegembiraan ini dengan kakak .
itu sebab kakak tak leyh pikir masa tuhh 
kak dah tak tau nak buat apa masa tuhh .
macam orang bodoh ja .
mummy aku peluk aku punya erat ,
aku tau ramai orang pandang .
kalau ada sesiapa yang mulut busuk mengata aku kad belakang tuhh ,
nie pesanan untuk korang 
kau tak yah nak kata lelebih err ,
at least aku ada mak yang bangga dengan aku .
kau ada ?

hm , thanks semua ,
berkat doa semua orang ,
alhamdulillah .
terima kasih Allah ,
mummy ,
abah ,
guru-guru sekolah , 
guru-guru tuisyen ,
keluarga ,
kawan-kawan karib ,
kawan-kawan FB ,
dan semua orang yang turut mendoakan kejayaan kita bersama :)