Sunday, 22 April 2012

ahad datang lagi

oh GOD , today ! today ! today is Sunday . it means ? i'm must go back to the school . my new school . arghh , aku bukannya tarel english pun . baget orang putih ja . hehe . english pun paling low lam kelas . hehe .

sekolah ? mungkinkah aku exited nak balik sana . atau mungkin aku begitu malas untuk ke berkemas untuk pulang kesana ? atau mungkinkah sesuatu disana yang membuat separuh hati aku tidak rela ke sana . ketigatiga situasi ini aku rasakan sekarang . tapi hatiku berat untuk kembali ke sana atas beberapa faktor ..

okay , yesterday aku g ambil hadiah . berupa sijil yang dah di frame kan dan wang tunai sebanyak RM 330 . hehe . my adik pun ambil hadiah jugak . he got the same thing for his UPSR exam in 2010 . tapi dia dapat RM 150 . hm , antara hadiah lain yang kitorang dapat , makan hotel free sebanyak RM 120 . makanannya ? for me , warung tepi jalan or bakso yang my friend and i selalu pergi lepas balik sekolah tuh pun lagi better dari that one . and for sure lha my mum made is number one !

who love to listen bila sesiapa berucap kad depan ? nobody right ? it's happen to me . dalam dinning hall yang amat amat sejuk dan nada ucapannya umpama lagu yang mendodoi kan aku . haha . buat pasai ja kalau aku tertidur kad situ . meet my father friend's daughter . for sure lha kan ? inikan SYARIKAT BAPAK AKU ! haha . action nya ayat . macam bapak aku ada syarikat sendiri ja . hehe

by the way , next week aku balik lagi . HARI KECEMERLANGAN sekolah lama pulak . hehe . best kah ? best sebab dapat jumpa MEREKA . best sebab dapat HADIAH . hehe . please give me more ! hehe .

and now , when i'm typing this , while eating my breakfast , i hate to see internet nie dok pusingpusingpusing tengah loading . and , ingatan aku teringat kad Hanum . hehe . arghh ! tak mau balik !

love you if you are the one who read this . TERIMA KASIH ALLAH :)