Wednesday, 30 May 2012

petang tadi

i was looking for a quotes at the Google image . just for my old class's group . actually , memang dah ada gambar CANTIKK terpampar kad atas tuh , then datang seorang admin lagi sorang yang hati busuk ( ciss , kurang ajar betul bahasa aku ) mai tukar gambar yang tah apaapa . huh , tuh tak pa lagi . lately , dia letak gambar POCONG ?! how dare he is ! aku tak perasan lha , si fatin tuh yang tetiba chat ngan aku .
   ' sara ! tolong tukar gambar group balik ! aku tak sanggup tengok gambar pocong tuhh '
then . i seach kad google . banyak quotes yang aku found :)
antara yang aku save tapi tak boleh nak upload jadikan dia group picture because dia punya wide tak cukup or terlebih dari 400 . ntah . aku pun tak paham apa dia nak . yang peliknya , satu group tuhh , senang ja di upload =='
 ya ! kepada lelakilelaki yang baca . ( aku rasa macam tak da sapa ja yang baca blog nieh ) haha , don't choose the beautiful one like your girlfriend now . choose the one like me who will make your world beautiful .
 haha . nobody , nobody ! it is not a song ! but surely nobody can buy a time . apa lagi nak beli kenangan lalu . ohh , shit ! the past is a  memory . sama ada manis atau pahit , kita penentunya . kann :)
 actually , aku tak paham apa quote tuh cakap . but , gambar perempuan kad situ buat aku tertarik . haha . nampak sangat aku jenis pandang luaran sahaja . tak elok betul !
ini quote to my besties . ohh my , my BFF become ramai . haha . surely lha dari sekolah baru . even meningkat hanya 3 orang jew .. haha ;)

ouhh , sebenanya ,banyak lagi .. tapi , nanti aku simpan untuk postpost akan datang . mana tau nak guna . kan , kan , kan ??

thanks , sayangg sapa yang baca .

TERIMA KASIH ALLAH <3