Friday, 20 July 2012

lalala ~

dear my dear ..

hari nie jumaat balik bermalam dan pukul 2 lagi aku dah sampai rumah . then , pukul 4 sengah baru my father tau yang actually aku dah sampai rumah . hm , salah aku jugak sebab tak telephone rumah satu minggu .

just wanna to share aktiviti aku petang ni . aku bukak youtube as usual and aku jumpa video perkahwinan artis2 . haha . setakat nie aku tengok irma hasmie , lisa surihani and scha alyahya punya weeding . sweet gila even aku tak minat pasangan awal and scha , aku still nak cakap yang , smart gila video nya . respect gila kad orang media tuh . ok , ayat terabur . daa ~