Thursday, 15 November 2012

rindu kodd :)

assalamualaikum :)

jam sudah menunjukkan anka 11 tapi aku masih berselubung dengan pijamas . haha ..
hyee blog :)
how i miss you .
cuti dah mula . actually dah lama dah mula . cuma aku yang malas sangat nak buat apa-apa termasuklah menaip panjang berjela . cuma waktu nie aku tengah bosan tahap apa ja . so bukak blog .

apa yang aku rasa macam nak tulis sangat , sebab terlintas mengenai satu isu nieh , adakah ia penting ? hmm , TWITTER :)

aku tak da . dan langsung tak da keinginan untuk ada . tapi , walaupun aku takda , aku selalu bukak laman tuh untuk stalk tweet kawan-kawan aku . reason ? nak spot check , sama ada diorang ngumpat aku ka ? hmm , okay lha . tetiba rasa nak blogwalking . lama nya tinggalkan zaman tuhh :)