Monday, 10 December 2012

friendship :)

Assalamualaikum .

aku sedang lalui hari-hari yang sukar minggu nie .
aku pun tak paham , manja nya aku .
hanya dengan online aku boleh terasa itu ini .

HAHA . now , i'm laughing like crazy .
what's wrong with me ?
kurang kasih sayang betul . hehe

aku terasa dengan kawan yang aku panggil BFF .
yew . semuanya BFF .
tapi aku lha yang anggap semua tuh BFF .
tapi diorang ? haha .. lawak betul !

hoii , mental kew apa aku nie ?
hm , mungkin kot .
so , mehh cepat hantar aku kat hospital gila .
GILA !

serious nak tergelak dengan ayat sendiri . hehe ,
mana ada orang gila online and mengaku .
tapi , sungguh lha . kebosanan waktu cuti nie betul-betul buat aku gila .
gila FB , twitter , youtube , movies , tv ..
gila lha tuhh kan ?

and , dengan kegilaan aku online tuhh lha banyak menyakitkan hati , jiwa dan raga aku .
whatt ? haha , misunderstanding maybe .
okey , aku bagi tau yee , mood aku baik nie
mula2 sekali .. aku terasa ngan kawan yang aku anggap BFF tapi dia anggap aku just a friend .
dia cakap ' what a best moments we had though before ' and tagged her classmate .
without my name !
ouhh , just a simple thing right ?
but such a big impact !
aku dilupakan . mungkin ?
ye ! aku ngaku . sejak pindah dan jauh dari diorang , aku dapat bezakan sapa KAWAN , sapa SAHABAT .
yeahhh .. want a proof ?
aku tulis nie 2 December . dan aku tujukan kat diorang . 
hm , biarlahkan . orang dah bahagia . malas aku nak masuk campur . hmm ..
and i'm happy . HAHA . really happy ?

okey then , who's next ?
kawan sekolah baru .
BARU ? dah setahun dah . baru lagi ? hehe
banyak lha aku terasa .
i am try to communicate .
post dekat group . and yng ada seen by . no likes . no comment . WHAT THE ?!
haha , bodohnya aku . baru aku sedar . selama nie aku yang yeyew taknak 4Zamrud berpecah .
rupanya diorang sangat menantikan saat tuh .
haha , sarah sarahh .
pahal lha kau tak sedar sedar lagi
hmm ,

then , chat or notification or mention on twitter .
bila aku try meramahkan diri untuk yaaa , comment ke , mention ke , chat ke tanya khabar (mostly aku takkan tanya APA KHABAR lhaa)
balas nak tak nak . tuh okey lagi kot dari yng ignore terus .
bukan sorang !
bukan dua orang !
haha .
lawak betul permainan dunia

bila semua nie jadi , aku rasa diorang pikir aku sangat annoyed so diorang mlas nak berinteraksi dengan aku . so , aku update lagi .. hehe ..
see ? hm sarah sarahh
bodohnya kau
haha ..
terlalu berharap dan bergantung pada seseorang yang bernama sahabat . tapi , diorang langsung tak pernah anggap aku sahabat . just KAWAN . haha . happy what !
time bosan tau pulak suruh aku cerita . i'm a good story teller right :)
time ada masalah tau pulak sebut nama aku .
time nak mintak tolong baru nampak aku .
time sunyi baru lah nak perasan aku .
selama nie ? aku depan mata pun tak peduli dahh .
okeyy , that so funny !


thanks Syu . dengar semua cerita aku . hehe , you are my BEST FRIEND . today and forever . kau jangan jadi yng macam atas-atas nie sudah .
okey , i'm happy to have a conversation with syu , wani , amira , nurina , fireen , irfan , ilman , mus , zahir .
senarai kawan KUSESS lhaa .
kawan BBSS ? hmm , fara , erma , fatin , alia , nana , hafeera , chenchen , elisa , vernisa , aiman , faqih , hafiz , hafiz , aslam , fakhira , amirah . tuh je kod .
yang lain aku tak bertegur pun dyorang cuti nie . peah ngan intan teknik melaka . aina dah bahagia ngan kawan teknik sepang dia . wani pun sama ngan MRSM dia . amira dah pindahh :(
dah tak leyh jumpa .
tapi , in sha Allah satu hari nanti .

okeyy lha .. nak balik kampung .
Allah sayangkan aku . Dia dah aturkan semuanya . time aku tengah rasa macam nak lari dari semua nie , parents ajak balik kmpung
okey what . aku dah tak boleh online seminggu .
so , aku takkan nampak muka-muka yng menyakitkan hati aku online , update status , tweet or what ever .
hmm , phone pun nyawa-nyawa ikan .
so , kalau diorang rasa betul-betul perlukan aku , diorang mesti text aku kann ?
bohong lah kalau aku kata nak off phone.
sebab aku pernah try . tak sampai 2 jam , aku on balik . GILA !
haha . hm , tapi kan phone aku kan rosak , so , mungkin boleh guna atau tak .
alah aku dah ada depan mata tak diperlukan . apa lagi kalau tak da , LUPA TERUS lhaa . apa lagi ?

haha . so , itu jew kot . sebenarnya aku dah ada idea nak tulis cerpen . tapi , tak pe lhaa . nantinanti ..
ohhh sarahh ! bila nak start study ?
tak mula lagi niee !!
KCT pun ke laut
hehe .
okey , love you .

thanks sebab baca !
TERIMA KASIH ALLAH :)