Thursday, 10 March 2016

semangat sarah!

hai :)

well its not like people akan baca pun post ni.. but its worth you know.. when you feel like nobody to talk to and there's nothing to do and what you can do is just face your laptop and start to type all your worries and thought.. hahaha

last aku ke sini maybe hbis PLKN? haha and now, aku dah masuk minggu ke-4 sem2 aku di UKM. hahahaha. Universiti Kebangsaan Malaysia cawangan Kuala Lumpur. Alhamdulillah diberikan kesempatan dan peluang untuk belajar walaupun kadang-kadang dan boleh dikatakan selalu juga rasa macam nak berhenti and kawen. hahaha but there is another issue where i dont really have calon or boyfriend so i think i nak just tulis kat kain rentang "SAPA SUDI AMBIL SAYA SEBAGAI ISTERI SEBAB SAYA DAH MALAS NAK BELAJAR" hahahahaha obviously its a joke. lame joke

well, life U ok.. everything's fine.. but there surely have up and down and UKM bukan tersangat lah perfect sampai tkde cacat cela semua. hm so basically im so tak puas hati sebab wifi kat sana tak kuat and mostly medium pembelajaran yang digunakan pensyarah is Youtube yang menggunakan tenaga internet yang sangat sangat sangat laju. but sebab aku ni seorang yang baik hati hahaaha *oopps so aku pun bersabar dan terus bersabar. haha

well, wish me luck to lawan all the nafsu tidur, nafsu Korea, nafsu makan and macam macam lagi. ok?